Cedric Scheirs

Contacteer ons!

Geen overbodige luxe

Snel en efficiënt rolluiken plaatsen in regio Waasland, dat is onze specialiteit!

De crisis zorgt voor een forse stijging van woninginbraken en home-jackings. Reden te meer dus om uw eigendom optimaal te verdedigen en een extra beveiliging te voorzien en dit kan door middel van rolluiken.

Rolluiken beschermen u en uw woning tegen ongewenste indringers en zorgen tijdens de zomer ook voor een extra afscherming tegen de zon. In de winter houden uw rolluiken de warmte nog beter binnen, zelfs bij zeer lage vriestemperaturen.

Schrijnwerker Cedric Scheirs komt vakkundig uw rolluiken plaatsen, zowel elektrisch of handmatig, in de regio van het Waasland.

Bij elke infoaanvraag komen wij graag langs om u het nodige advies te verlenen en u bij te staan van keuze van de rolluiken tot effectieve plaatsing. Iedere opmeting gebeurt met de grootste nauwkeurigheid zodat u binnenkort over perfect passende en sluitende rolluiken beschikt.

Geef ongewenste indringers geen kans en contacteer ons meteen voor info betreffende de plaatsing van rolluiken! Ook voor vliegenramen op maat zijn wij vast en zeker uw ideale partner.  U kunt ons dagelijks bereiken na 18u of in het weekend.

Clikc+