Cedric Scheirs

Contacteer ons!

Uw interieur tot in de kleinste details afgewerkt

Betaalbaar maatwerk voor uw woning of zaak regio Waasland

Wenst u geen standaard afwerking voor uw winkel of huis maar verkiest u echt maatwerk, uitgevoerd door een professional uit het Waasland? Kies dan voor Schrijnwerker Cedric Scheirs!

Onze ruime ervaring zorgt voor perfect afgewerkte deuren, kasten, dressings, parket en laminaat.  Wij gebruiken steeds topmaterialen en zorgen voor een betaalbare offerte. U hoeft dus geen jaren te wachten om uw woning volledig te laten afwerken!

Geef uw interieur net dat tikkeltje meer uitstraling en opteer voor maatwerk. Het zal bovendien de waarde van uw woning nog verhogen en uw woning een totaal andere look geven. Daarnaast wordt elke kleine ruimte optimaal benut en kunt u genieten van de extra opbergruimte die onze kasten op maat u bieden.

Ontdek onze interessante voorwaarden en contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij komen graag langs om u onze werkwijze volledig uit te leggen en u het nodige advies te bieden.

Laat uw interieur niet zomaar door de eerste de beste aanpassen, maar kies voor het maatwerk van Cedric Scheirs uit De Klinge!

Clikc+